Romana English

Afişaje şi computere

informatii detaliate

Afişaje şi computere

Filmele Lexan* ale companiei SABIC Innovative Plastics sunt produse de înaltă tehnologie cu utilizări la carcase de computere portabile (laptopuri, notebookuri), tastaturi monitoare şi periferice. Aceste produse sunt utilizate cu scopul de a reduce greutatea produsului finit şi de a-i conferi acestuia o rezistenţă mecanică extremă, dar în acelaşi timp de a crea un aspect plăcut, atrăgător şi un design unic. Greutatea redusă înseamnă portabilitate mărită pentru client, rezistenţa mecanică se traduce prin protecţia asigurată componentelor interne fragile în caz de şocuri, lovituri, căderi în urma scăpării din mână sau alte solicitări mecanice abuzive. Notebookurile actuale oferă o portabilitate crescută, o rezistenţă mecanică incredibilă şi un aspect atractiv – iar toate acestea sunt posibile datorită maselor plastice produse de SABIC Innovative Plastics care vin în sprijinul creării acestor designuri de notebookuri mai subţiri, mai fine şi mai strălucitoare cu o funcţionalitate mai mare. Aceste materiale se utilizează şi la telefoanele mobile, dispozitivelor pentru jocuri, PDA-uri, computerele de birou şi a carcaselor pentru alte dispozitive electronice de larg consum.

 

Produse pentru afişaje şi computere:

Filmul de calitate grafică
Filmul rezistent la foc
Filmul cu duritate mărită
Filmul placat
Filmul pentru afişaje şi filmul de calitate optică
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert