Romana English

Electrocasnice

informatii detaliate

Electrocasnice

SABIC Innovative Plastics oferă fabricanţilor de echipamente originale şi furnizorilor acestora un portofoliu de clasa 1 de material inovatoare pentru aplicaţiile lor legate de echipamente şi aparate electrocasnice. Aceste materiale corespund normativelor şi standardelor aplicabile şi contribuie la ameliorarea aspectului estetic al electrocasnicelor. Aliniindu-se cererii şi cerinţelor în creştere privind miniaturizarea componentelor, turnarea de repere cu pereţi din ce în ce mai subţiri şi mai complexe, materialele din filme ce înglobează tehnologie de ultimă oră produse de către compania SABIC Innovative Plastics Compania îşi continua eforturile de a veni în sprijinul Dvs cu materiale care să corespundă unor condiţii şi cerinţe din ce în ce mai dure din punctual de vedere al performanţelor termice şi electrice precum şi al cerinţelor de prelucrare facilă ale producătorilor de elelctrocasnice.

 

Produse pentru echipamente şi aparate electrocasnice:

Filmul de calitate grafică
Filmul placat
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert