Romana English

Etichete, inscripţii

informatii detaliate

Etichete, inscripţii şi straturi superficiale inscripţionate

Filmul alb, opac şi rezistent la foc Ultem*constituie candidatul excelent pentru aplicaţii de etichete electronice. Combinaţia unică de opacitate inerentă, rezistenţă la temperatură ridicată şi rezistenţă la foc conferă filmului Ultem WH217 o poziţie de neegalat pe piaţa specializată a filmelor. În afara faptului că economiseşte producătorilor de etichete cheltuielile şi timpul necesar pentru aplicarea unui strat superficial opac, filmul Ultem WH217 asigută o rezistenţă la foc care lipseşte filmelor PEN ale competiţiei şi oferă o rezistenţă mai ridicată la temperaturi înalte precum şi o stabilitate dimensională mai bună decât filmele din florură de polivinil. Filmele Lexan rezistente la foc oferă firmelor specializate în imprimarea ecranelor aceeaşi imprimabilitate şi adeziune a cernelii ca şi celelalte filme Lexan de calitate grafică la care se adaugă rezistenţa superioară la foc (corespunde standardelor UL94-V0 şi VTM0), rezistenţa dielectrică excelentă, absorbţia scăzută de umiditate şi stabilitatea dimensională ridicată. Aceste fime se oferă într-o gamă largă de finisaje texturate.

 

Produse oentru etichete:

Filmul de calitate grafică
Filmul rezistent la foc
Filmul cu duritate ameliorată / mărită
Filmul placat
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert