Romana English

Exterioare de vehicule

informatii detaliate

Exterioare de vehicule

Pe măsură ce industria transporturilor continuă îmbunătăţirea performanţelor, stilului şi siguranţei vehiculelor, fabricanţii de echipamente originale şi furnizorii acestora au apelat la masele plastice. SABIC Innovative Plastics vine în întâmpinarea acestor eforturi prin oferta sa de plăci şi filme termoformabile care corespund condiţiilor funcţionale, estetice şi de siguranţă ale mai multor segmente din industria transporturilor, printre care se numără autovehiculele, autobuzele, autospecialele de mare tonaj şi vehiculele recreaţionale. Fie că este vorba de interiorul sau de exteriorul vehiculelor, produsele din placă ale companiei SABIC Innovative Plastics oferă o alternativă durabilă pentru sticlă sau acril, aproape pentru toate aplicaţiile de vitrare, ajungându-se astăzi ca termoplasticele fabricate de noi să depăşească performanţele fibrei de sticlă şi ale metalului în cazul unei varietăţi de funcţii şi aplicaţii.

 

Produse pentru exteriorul autovehiculelor:

Placa cu placare Lexan* Margard*
Filmul de calitate estetică / rezistent la intemperii
Filmul placat
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert