Romana English

Iluminat

informatii detaliate

Iluminat

Placa şi filmul din policarbonat Lexan* produs de compania SABIC Innovative Plastics conceput să mărească în mod considerabil vizibilitatea şi atractivitatea aplicaţiilor din domeniul iluminatului. Gama de filme texturate Lexan* vă oferă o imensă flexibilitate de proiectare şi design precum şi un aspect estetic foarte atractiv. Produsele pot fi concepute cu colţuri în unghiuri drepte, margini plane, linii de laţime redusă şi planuri netede. Spre deosebire de produsele din placă convenţională, placa Lexan vă oferă atât o difuzie uniformă a luminii în scopul eliminării micilor puncte luminoase generate de diodele luminiscente, LED-uri, şi a distingerii sursei de lumină în spatele plăcii, cât şi o capacitate superioară de transmitere a luminii pentru o strălucire optică excepţională cu cheltuieli mai scăzute pentru energie.

 

Produse pentru iluminat:

Filmul de calitate grafică
Filmul rezistent la foc
Placa pentru semnalistică
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert