Romana English

Interioare de aeronave

informatii detaliate

Interioare de aeronave

Pentru cerinţele complexe ale industriei contemporane SABIC Innovative Plastics oferă fabricanţilor de echipamente originale şi furnizorilor acestora un portofoliu bogat de material inovatoare pentru aplicaţiile lor legate de interiorul aeronavelor. Aceste produse din răşini termoplastice şi plăci reduc greutatea reperelor / pieselor, corespund celor mai exigente cerinţe şi condiţii din normativele privind inflamabilitatea, generarea de fum şi toxicitatea şi asigură o estetică ameliorată – adresându-se simultan cerinţei în permanentă evoluţie a industriei pentru un cost scăzut al productiei. Compania este un pionier la nivel mondial în tehnologii de avangardă pentru aplicaţii în domeniul aeronautic. SABIC Innovative Plastics oferă răşini termoplastice şi plăci de înaltă performanţă cu dublu sau triplu scop, ca de exemplu asigurarea unei greutăţi specific reduse în combinaţie cu performanţe excepţionale privind generarea de fum (în caz de incendiu) sau capacitatea îmbunătăţită de colorare în combinaţie cu respectarea strict a normativelor privind inflamabilitatea, generarea de fum şi toxicitatea Materialele noastre vă oferă un spectru de atribute dezirabile pentru o varietate amplă de aplicaţii privind interiorul aeronavelor.

Produse pentru interiorul aeronavelor:

Filmul rezistent la foc
Placa opacă – rezistentă la foc
Placa opacă – tip OSU 65/65 rezistentă la foc Retardant
Placa solidă, transparentă şi incoloră Lexan* – rezistentă la foc
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert