Romana English

Izolatori, protectii

informatii detaliate

Izolatori, protecţii şi circuite imprimate

Divizia de filme a companiei SABIC Innovative Plastics vă poate oferi o soluţie ieftină, cu greutate redusă atât pentru protecţie primară cât şi pentru cea secundară (zona problemă) păstrându-şi în acelaşi timp şi proprietăţile de rezistenţă la foc conform recunoaşterii acestora de către UL. Filmele FR, rezistente la foc, produse de către SABIC Innovative Plastics sunt utilizate în mod curent pentru izolatori şi distanţieri ştanţaţi, utilizaţi la o gamă largă de aplicaţii electrotehnice. Calităţile bune de rezistenţă la temperaturi ridicate, la substanţe chimice şi procesabilitatea sunt proprietăţile tipice ale acestui material, la acestea adăugându-se uşurinţa de prelucrare şi compatibilitatea cu majoritatea adezivilor de fixare şi laminare. Filmele se pot forma foarte uşor la rece sau la cald, obţinându-se repere complexe, tri-dimensionale. Combinaţia absorbţiei scăzute de umiditate şi rezistenţa la o gamă largă de solvenţi organici şi detergenţi chimici fac ca filmele Lexan* şi Ultem* să fie folosite de regulă pentru aplicaţii cu plăci de circuite imprimate.

 

Produse pentru izolatori, protecţii şi circuite imprimate:

Filmul rezistent la foc
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert