Romana English

Parbrize pentru motociclete

informatii detaliate

Parbrize pentru motociclete

Normativele din ce în ce mai exigente exercită o presiune asupra fabricanţilor de motociclete şi scutere cu scopul de a mări siguranţa şi performanţele ecologice în măsura în care clienţii cer caracteristici unice şi un stil personalizat. SABIC Innovative Plastics vă oferă o gamă largă de soluţii în sensul rezolvării acestor probleme. Dacă aplicaţia Dvs cere o rezistenţă mare la impact, vizibilitate clară sau tracţiune excelentă, portofoliul de materiale din ce în ce mai mare al SABIC Innovative Plastics vă oferă unul sau mai multe materiale care să corespundă condiţiilor de siguranţă. Din ce în ce mai frecvent, parbrizele de la motocicletele şi scuterele noi sunt proiectate sub formă 3D sferică. În plus, cerinţele şi condiţiile Departamentului Transporturilor din S.U.A. privind rezistenţa la abraziune şi rezistenţa la intemperii au devenit din ce în ce mai exigente. Aceste tendinţe şi trenduri au făcut ca muţi dintre aceşti producători să aleagă placa Lexan* Margard* cu placare formabilă şi dură, produsa de către SABIC Innovative Plastics, pentru aplicaţiile lor de parbrize moto.

 

Produse pentru parbrize de motociclete şi scutere:

Placa solidă, transparentă şi incoloră Lexan* de calitate optică
Placa cu placare Lexan* Margard* – formabilă
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert