Romana English

Pereţi fonoizolanţi

informatii detaliate

Bariere şi pereţi fonoizolanţi

În cazul aplicaţiilor de bariere şi pereţi fonoizolanţi, placa din policarbonat Lexan* vă oferă şansa realizării unor ecrane de protecţie cu eficienţă ridicată împotriva zgomotului, transparente, din panouri de vitrare de suprafaţă mare. Produsele noastre vă oferă o rezistenţă deosebită la impact pe o plajă largă de temperatură, contribuind la reducerea la minim a riscului de stricăciuni sau daune cauzate de accidente sau acte de vandalism. Datorită protecţiei UV pe ambele feţe ale plăcii, de durată, placa Lexan* are o rezistenţă deosebit de ridicată împotriva îngălbenirii şi împotriva pierderii rezistenţei mecanice în urma expunerii la intemperii. De asemenea, placa Lexan* aproape nu contribuie la propagarea focului şi la generarea de gaze toxice în caz de incendiu. În plus, placa Lexan* este uşor de transportat şi de pus în operă cu scule de uz curent la confecţii metalice.

 

Produse pentru bariere fonoizolante

Placa solidă, transparentă Lexan* cu protecţie UV
Placa Lexan Margard*
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert