Romana English

Placi ondulate

informatii detaliate

Placa ondulată Lexan*

Placa ondulată Lexan este fabricată din policarbonat de înaltă performanţă cu o capacitate excelentă de transmitere a luminii şi o rezistenţă ridicată la impact şi la factorii climatici / expunere în aer liber. Placa ondulată Lexan de uz general este destinată în special învelitorilor de curţi interioare, verandelor, teraselor, carport-urilor şi piscinelor. Placa ondulată Lexan cu drip guard este excelentă pentru aplicaţii privind construcţia de sere. Esprit Group oferă şi o tehnologie unică de difuzie a luminii şi de blocare/filtrare a radiaţiei solare în infra-roşu, IR, pentru managementul căldurii şi luminii în interiorul clădirii. De asemenea, oferta Esprit Group include un panou anti-furtună, realizat din placă ondulată, destinat protecţiei uşilor şi ferestrelor cu vitraje din sticlă pe durata unor manifestări meteorologice extreme care includ vânturi puternice şi obiectele şi resturile antrenate de acestea.

 

Accesaţi titlurile de mai jos pentru detalii:

• Placa ondulată de uz general şi Dripguard

• Managementul căldurii şi al luminii în interiorul clădirii

 

Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert