Romana English

Produse laminate

informatii detaliate

Produsele laminate

Aproape incasante, materialele din plăci de policarbonat de înaltă calitate optică Lexan* produse de compania SABIC Innovative Plastics constituie adesea cea mai bună alegere. Placa Lexan combină transparenţa şi claritatea de cristal cu performanţa valoroasă caracterizată de greutatea redusă şi calitatea optică excepţională, fără puncte negre, distorsionare sau alte defecte. Placa extrudată Lexan are una dintre specificaţiile cu cele mai reduse şi stricte abateri admise privind punctele negre, incluziunile, bulele de aer, fire şi fibre, distorsiunile şi suprafeţele ondulate / vălurite. Acest produs high-tech din placă de calitate optică, cu proprietăţile sale de înaltă specializare, constituie un candidat excellent pentru a contribui la rezolvarea problemelor şi cerinţelor pentru o mare varietate de structuri. Produsele laminate fabricate cu placa Lexan Margard* pot absorbi şocuri balistice fără ca proiectilul să le străpungă, fără a se sparge în cioburi. Întreţinerea acestor produse este facilă, ele contribuind la ameliorarea aspectului clădirii pe termen foarte lung. Chiar şi desenele graffitti se pot îndepărta uşor, fără ca acest lucru să afecteze placa. De asemenea, greutatea redusă (1/2 din greutatea sticlei) nu necesită suporturi suplimentare de fixare în pereţi.

 

Produse pentru laminare:

Placa solidă, transparentă şi incoloră Lexan* de calitate optică
Placa cu placare Lexan* Margard*
Placa cu placare Lexan* Margard* de calitate optică
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert