Romana English

Profil Companie

Esprit Group

Inca din 2003, Esprit Group pune la dispoziţie informaţii, materiale, tehnologie şi soluţii noi care aduc schimbări majore în proiectarea şi utilizarea produselor.

Cu o distribuţie la nivel naţional , avem o experienţă îndelungată în furnizarea de soluţii în domeniile hidroizolaţiilor, şindrilelor şi termoizolaţiilor, oferind o gamă extrem de diversificată de produse: plăci policarbonat cu protecţie UV pe ambele feţe, sisteme de plăci policarbonat şi luminatoare pentru hale industriale, profile şi accesorii policarbonat, oglinzi acrilice, oglinzi parabolice, şindrile bituminoase.

Aplicaţiile realizate cu materialele de înaltă calitate comercializate de Esprit Group sunt diverse, de la construcţii civile şi industriale la industria publicitară, amenajări interioare, producţie mobilier si construcţii speciale (piscine, bazine de înot, stadioane, locuri de joacă etc).

Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert