How To Order Viagra Cheap Splitting Cozaar Pills Buy Xenical Malaysia Diclofenac 75mg Dr Tab Wats Generic Coreg 25mg
Romana English

PROFILE DIN PLACĂ ONDULATĂ

informatii detaliate

Profile din placă ondulată ONDA

Onda este o placă ondulată din policarbonat cu structura în trei pereţi. Placa este extrudată sub forma unui profil european standard (Euro 177/51). Placa Onda este extrudată cu şapte ondulaţii complete pentru a asigura o etanşare mai bună la petrecerea/suprapunerea laterală şi longitudinală la aplicaţiile de acoperişuri continui, înclinate şi de luminatoare. Onda se poate livra şi pre-curbată la raza de3.500 mm.

Avantaje

Onda nu prezintă micro-crăpături şi tensiuni şi are capacităţi excelente de acoperire şi încărcare, are o capacitate ridicată de transmitere a luminii şi protecţie superioară împotriva radiaţiei solare ultraviolete (UV). Acest tip de placă se distinge prin rezistenţa la impact, la intemperii, la temperaturi extreme şi la grindină. Clasa de rezistenţă la foc este Euroclass B s1d0, se autostinge/nu întreţine flacăra. Placa Onda are proprietăţi bune de izolare termică şi se instalează rapid şi facil. Sistemul este completat cu o gamă largă de accesorii de finisare.

Aplicații

PLĂCI CELULARE ONDULATE EXTRUDATE DIN POLICARBONAT, CU PROTECŢIE UV, ADECVATE PENTRU APLICAŢII DE LUMINATOARE TRANSLUCIDE PLANE SAU CURBATECONTINUI ŞI ÎNVELITORI DE ACOPERIŞ SAU ÎN COMBINAŢIE CU PLĂCI DIN CIMENT – AZBEST.

 

Cracteristicile plăcii ONDA

Construcţia de luminatoare şi învelitori de acoperiş plane sau curbe din plăci ondulate din policarbonat cu structura în 3 pereţi şi grosimea de 4 / 6 mm

• Profilul de ondulare EURO 177/51mm

• Marginile plăcii etanşate la cald

• Protecţie UV pe faţa exterioară

• Lungimea plăcii conform cerinţelor clientului

• Lăţimea totală 1180 mm ± 5 (7 ondulaţii) cu lăţimea de acoperire de 1062 mm

• Lăţimea totală 1097 mm ± 5 (6 ondulaţii) cu lăţimea de acoperire de 1050 mm

• Lăţimea totală 920 mm ± 5 (5 ondulaţii) cu lăţimea de acoperire de 885 mm. Placa Onda plană sau curbată la raza de 3.500 mm şi grosimea de 4 mmValoarea U / Coeficientul de transfer termic = 3,70 W/m2KPlaca Onda plană sau curbată la raza de 3.500 mm şi grosimea de 6 mmValoarea U / Coeficientul de transfer termic = 3,30 W/m2K.

Lucrari

Diseminarea informatiei privind mediul - buletin informativ         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert