Romana English

Semnalistica si afisaje

informatii detaliate

Semnalistică şi afişaje

SABIC Innovative Plastics vă pune la dispoziţie unul dintre materialele cele mai rezistente şi mai versatile din policarbonatul Lexan. Oferit într-un curcubeu de culori şi diverse texturi, acest material oferă procesatorilor săi sprijinul în a crea produse de semnalistică care să lase o impresie puternică şi de durată. De la amenajari expozitionale la afişaje de la punctele de vânzare şi până la mobilier de magazine şi semnalistică prin coloane expuse în aer liber, produsele noastre vă oferă caracteristici de valoare care să corespundă celor mai exacte şi exigente proiecte, designuri şi cerinţe de performanţă, inclusiv condiţiilor Laboratoarelor UL privind produsele de semnalistică iluminate, pentru expunere în spaţii închise sau în aer liber. Placa Lexan pentru aplicaţii în semnalistică poate fi termoformată, imprimată prin tehnologia cu site sau decorată cu grafică pe bază de vinil.

 

Accesaţi titlurile de mai jos pentru detalii:

• Vitrine şi uşi de vitrine frigorifice

• Floor & Trade Show Graphics

• Meniuri

• Puncte de vânzare şi etichete

• Produse semnalistice rigide şi formate

Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert