Romana English

Şindrilă bituminoasă – Shinglas

informatii detaliate

Şindrilă bituminoasă – Adezivă pe toată suprafaţa

Shinglas – o gamă de materiale de construcţie universală pentru învelitoare de acoperis, cu o aplicaţii largi atât în lucrările de construcţii noi cât şi în lucrări de reparaţii ale clădirilor rezidenţiale, comerciale şi industriale cu orice formă a acoperişului, de la cupole până la acoperişuri in formă de ceapă.

Şindrila bituminoasă Shinglas este fabricată cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generaţie la fabrica SHINGLAS din oraşul Ryazan, Rusia.

Producţia şindrilei bituminoase SHINGLAS este certificată ISO 9001:2008 ceea ce garantează clientului calitatea înaltă a acestui produs.

Gama largă de sortimente ale acestui produs, care cuprinde peste 30 de modele si culori diferite, conferă casei Dvs o notă arhitecturală aparte pentru o perioadă îndelungată.

 

• Gama Clasic

• Gama Jazz

• Gama Ultra

Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert