Romana English

Sistem modular autoportant pentru vitraje verticale si invelitori de acoperis

informatii detaliate

Aplicatii

Datorită modularităţii şi rezistenţei sale mecanice sistemul modular autoportant este un sistem versatil potrivit pentru diferite tipuri de aplicaţii, ca de exemplu: vitraje verticale, ferestre, luminatoare, învelitori plane şi curbe de dimensiuni mari. Sistemul se compune din plăci celulare din policarbonat, cu structura în X care îi măreşte rezistenţa mecanică şi reduce coeficientul de transfer termic. Placa extrudată sub formă de U permite o îmbinare perfectă în profile de îmbinare deschise, din oţel plastifiat sau zincat, pentru a crea o zonă de vitraj atractivă, eliminându-se capacele inestetice ale capetelor profilelor – suport.

 

Autoportant

Avantaje

Datorită tehnologiei de extrudare avansate, sistemul asigură o etanşare perfectă împotriva pătrunderii apei şi rezistenţă superioară la presiunea vântului: Plăcile nu prezintă microfisuri, tensiuni interne şi au o rezistenţă excelentă la încărcări distribuite uniform. Sistemul are o capacitate mare transmitere a luminii, o protecţie excelentă împotriva radiaţiei solare în spectrulUV, este rezistent la impact, intemperii, temperaturi extreme şi la grindină. Rezistenţa la foc se remarcă prin autostingere (Euro clasa B s1d0). Sistemul se instalează uşor şi repede. Se acordă o garanţie de 10 ani.

Construcţia cu sistemului modular autoportant de vitraje verticale, ferestre, luminatoare şi învelitori deacoperiş înclinate:
• Placă celulară din policarbonat, cu structura în X
• Marginileplăcii sunt etanşate / închise la cald
• Protecţie UV pe faţa care se montează cătreexterior
• Lăţime modulară 655mm ± 5
• Lungimea plăcii în funcţie de comandaclientului
• Profile de îmbinare din oţel zincat sau plastifiat cu grosimea de 1 mmsau zincate cu grosimea de 3 mm – Profilele de îmbinare în secţiune pătrată cudeschidere, poziţionate la fiecare 655 mm ± 5
• Profile – cadru din aluminiu eloxatşi pachetul de inserţii de PE expandată crează o etanşare perfectă a sistemului.

Sistem cu grosime de: 12 mm – 16 mm – 20 mm. Coeficientul de transfer termic, valoarea U = 2,34 – 2,20 – 2,10 W/m2 K

Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert