Romana English

Tablouri electrice şi firide

informatii detaliate

Tablouri electrice şi firide

Conform standardului European EN 60670 “Doze / Firide şi tablouri electrice pentru accesorii electrice de uz menajer şi instalaţii similare fixe”, SABIC Innovative Plastics vă oferă plăci de înaltă performanţă tehnologică care corespund diverselor cerinţe pentru tablouri electrice, inclusive pentru piesele aflate sub tensiune sau nu. Produsele Diviziei Film şi Placă satisfac cerinţele electrice tipice pentru producţie mică şi medie. De exemplu în industria producătoare de tablouri electrice trendurile predominante se orientează spre materiale cu performanţe îmbunătăţite la temperature scăzute, rezistente la chimicale şi la radiatia solară ultra-violete şi rezistenţă la foc fără adaos de halogenaţi. Capacitatea de colorare constituie de asemenea o caracteristică importantă, alături de capacitatea de imprimare cu laser. Fiecare tip de material produs de SABIC Innovative Plastics vă oferă un echilibru diferit între proprietăţile majore între care se includ stabilitatea dimensională, rezistenţa la impact, rezistenţa la foc şi proprietăţile electrice.

 

Produse pentru tablori electrice şi firide:

Placa solidă, transparentă şi incoloră Lexan* de uz general
Placa opacă – de uz general
Placa solidă, transparentă şi incoloră Lexan* rezistentă la foc
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert