Romana English

VENT – Membrane bituminoase cu strat de ventilație de vapori

informatii detaliate

Membrana bituminoasă este componenta de bază a sistemului de hidroizolație a unei construcții,fiind o structură etanșă cu rol de protecție împotriva infiltrațiilor.

Adeseori după hidroizolarea cu membrane bituminoase clasice a suprafeţelor care au umiditateridicată cauzată de către stratul vechi de membrane, de stratul de ciment proaspăt, sau de stratultermoizolant umed etc., pot apărea umflături care duc la degradarea membranei. În aceste situaţii vă recomandăm utilizarea membranelor cu strat de ventilaţie de vapori (VENT). Membrana de tip VENT, are pe partea inferioară un înveliş special (vezi desenul cu circulaţiaaerului/vaporilor în canale) care permite lipirea în fâşii. La aplicarea acesteia pe suprafaţa inferioară amembranei se formează nişte canale care permit ventilarea suprafeţei hidroizolate.  Evacuarea vaporilor se efectuează prin aerisirile din cauciuc sau prin cele de lîngă parapet (atic).

Avantajele folosirii membranelor de tip VENT:

• 2 în 1 – difuzie + barieră de vapori cu o singură membrană (VENT)

• pot fi aplicate într-un singur strat la efectuarea reparațiilor, fără a îndepărta straturile vechi*

• costuri reduse

• reducerea timpului de aplicare/reparaţie

Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert