Romana English

Vitraje pentru industria transporturilor

informatii detaliate

Vitraje pentru industria transporturilor

SABIC Innovative Plastics continuă să răspundă provocării lansate de industria transporturilor de a oferi material de vitrare de cea mai înaltă calitate optică, dar care în acelaşi timp să corespundă condiţiilor specifice acestei ramuri industriale. Aproape incasante, materialele din placa de policarbonat Lexan* de înaltă calitate optică produse de compania SABIC Innovative Plastics sunt de cele mai multe ori alegerea cea mai bună datorită soluţiilor de vitrare versatile la a căror realizare îşi aduc contribuţia. Placa din policarbonat Lexan* combină transparenţa de cristal cu performanţa de valoare caracterizată de greutatea redusă, rigiditatea ridicată, libertatea de proiectare şi de design, rezistenţa la impact şi la foc şi rezistenţa la intemperii. Acest produs de inaltă tehnologie din placă cu proprietăţi de mare specializare constituie candidatul excelent care vine în sprijinul Dvs pentru rezolvarea celor mai specifice probleme pentru o varietate de structuri.

Produse pentru vitraje ăn industria transporturilor:

Placa solidă, transparentă şi incoloră Lexan* de calitate optică
Placa cu placare Lexan Margard*
Placa cu placare Lexan Margard* de calitate optică
Placa cu placare Lexan Margard* – formabilă
Placa solidă, transparentă şi incoloră Lexan* rezistentă la foc
Placa solidă Lexan* – Solar Control
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert