Romana English

LOGICROOF – Membrane sintetice monostrat

informatii detaliate

Membranele sintetice LOGICROOF sunt materiale hidroizolante dinclasa premium, de actualitate, sigure și durabile. Aceste materiale suntfabricate prin coextrudare – cea mai bună tehnologie disponibilă în lume.Membranele polimerice LOGICROOF corespund integral cerințelorclienților datorită performanțelor lor deosebite. Această învelitoare estesigură și aspectuoasă cu o durată de viață lungă.

 

Motive pentru a alege LOGICROOF?

Durabilitate

Cauza principală a îmbătrânirii materialelor acoperișului este influența mediului. Radiația UV este deosebit de dăunătoare, cauzând degradarea moleculelor de polimer PVC și activarea proceselor de oxidare. Membranele LOGICROOF sunt fabricate cu o tehnologie de ultimă oră. Unul dintre secrete este structura specială TRI-P®. Membranele LOGICROOF TRI-P® au un strat superior de protecție de 200 μm. Această “umbrelă“ conține stabilizatori de concentrație ridicată care blochează efectul negativ al radiației UV. Durata de serviciu a unei învelitori sintetice monostrat, fără reparații, este de 20 de ani. Termenul maxim preconizat pentru o funcționare fără defecte a membranei este de peste 50 de ani.

Instalare sigură – fără foc deschis

Membranele LOGICROOF se instalează cu ajutorul unor echipamente automate, fărăflacără deschisă, aceasta fiind cea mai sigură metodă de instalare a materialelor deacoperiș.

Rapiditatea instalării

Instalarea unei învelitori polimerice se execută la o viteză ridicată de 3 – 5 m/min.Rezultatul este economia de timp. În plus, instalarea se poate face pe tot parcursulanului, indiferent de anotimp sau temperatură.

Ambalaj sigur – Marcajele membranei

Fiecare sul de membrană LOGICROOF este protejată cu grijă printr-un ambalaj individual rezistent la UV și la contaminare. Acest lucru este deosebit de important pe șantiere deoarece contaminarea posibilă lângă un cordon de sudură poate conduce la degradarea calității membranei pe durata instalării acesteia.

Marcajele speciale de pe membrana LOGICROOF permit fixarea fâșiei la distanța corespunzătoare față de marginea acoperișului. Respectând instrucțiunile de pe fâșia de membrană veți putea alinia cu ușurință întregul sul. Această tehnologie asigură continuitatea și etanșeitatea membranei -sudura îmbinării fiind de rezistență maximă.

Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert