Romana English

Alimentaţie şi sănătate

informatii detaliate

Alimentaţie şi sănătate

În situaţia în care spitatelele fac totul pentru a primi un număr mai mare de pacienţi şi de a presta un număr mai mare de servicii şi sunt în competiţie pentru pacienţi şi pentru personal medical, spitalele caută inovaţiile şi noutăţile în domeniul echipamentului medical care să corespundă acestor cerinţe şi să rezolve problemele aferente. Tehnologiile companiei Esprit Group fac posibilă dezvoltarea unor dispozitive de dimensiuni şi mase din ce în ce mai reduse şi mai atractive care să fie eficiente în spaţiile şi regiile existente, cu operare şi întreţinere facilă, plăcute pacienţilor. În afara faptului că permit producerea unor repere cu pereţi subţiri, produsele din plăci ale companiei Esprit Group vin în sprijinul respectării normativelor de mediu, incluzând directivele UE privind Restricţiile substanţelor periculoase – Restriction of Hazardous Substances (RoHS) şi Deşeuri electrotehnice şi de echipamente electronice – Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE). În plus, unele dintre materialele enumerate mai jos corespund clasei de rezistenţă la foc de evaluare a flamabilităţii UL94 V-0 de 1,5 mm fără a se utiliza sisteme anti-foc cu conţinut de compuşi ai bromului şi clorului.

 

Produse pentru domeniul alimentar şi al sănătăţii:

Filmul pentru aplicaţii grafice
Placa solidă, transparentă şi incoloră, Lexan* de uz general
Filmul rezistent la foc
Placa opacă – rezistentă la foc
Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert