Romana English

Transporturi

informatii detaliate

Transporturi – mijloace de transport

De la vitraje inovatoare la componente de interior care generează noi trenduri, activitatea companiei SABIC Innovative Plastics deserveşte industria mondială a transporturilor şi mijloacelor de transport prin intermediul unui portofoliu amplu de materiale din plăci şi filme termoplastice de tehnologie avansată. Acestea includ produse dezvoltate atât pentru utilizare pentru interiorul cât şi pentru exteriorul aeronavelor. Aceste materiale reprezintă o abordare pentru obţinerea unor soluţii totale, care să satisfacă cererea rapid crescătoare a acestei ramuri industriale pentru materiale de înaltă tehnologie.

Materialele Ultem* şi Lexan* din placă şi film pe bază de răşină produse de compania SABIC Innovative Plastics îşi găsesc o utilizare din ce în ce mai mare în cadrul industriei transporturilor şi mijloacelor de transport.

 

Accesaţi titlurile de mai jos pentru detalii:

• Interioare de aeronave

Exterioare de autovehicule

Interioare de autovehicule

Interioare de autobuze, de tren şi autocamioane

Parbrize de motociclete

Vitraje pentru mijloace de transport

Buletine informative - Diseminarea informatiei privind mediul [ 07.2020 ] [ 01.2021 ] [ 01.2023 ]



         
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Titlul proiectului: “Creșterea competitivității economicea SC Esprit Group SRL prin accesul pe noi piețe“

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

tracert